Contact

Heb je een vraag voor mij? Of is er iets waar je heel graag een blog of tutorial over wil zien? Dan kun je mij altijd bereiken via mail. Je kan ook altijd je klachten of tips naar me mailen, ik sta open voor jullie meningen.

Als bedrijf, webshop e.d. kan je mij langs deze weg ook bereiken. Ik ben altijd te vinden voor een samenwerking, gastartikel, advertorial of review. Kortom, als je interesse hebt kun je contact opnemen met me onderstaand email-adres zodat we het een en ander kunnen overleggen.

Winacties
Wil je graag een winactie organiseren in samenwerking met Keep It Fashionable, neem dan gerust contact op. Ik sta helemaal open om winacties te organiseren voor mijn bezoekers.

Persberichten
Als blogger blijf ik graag op de hoogte van de nieuwtjes rond beauty, fashion en lifestyle. Ik word dan ook graag toegevoegd op perslijsten zodat ik persberichten of eventueel promotiemateriaal kan ontvangen om eerlijk te reviewen.

Webshops in de kijker
Ook kun je je producten of webshop in de spotlight laten zetten door middel van een uitgebreid artikel (voorbeelden vind je hier). Je mag me ook altijd mailen met een kortingscode die ik dan bij het artikel kan plaatsen. Zo zullen de lezers sneller toehappen.

Voor dit alles, contacteer mij dus op het email adres kiani.1@hotmail.com


2 opmerkingen:

  1. Erg leuke site ! De lay-out en de artikelen zijn geweldig. Blijf zo door gaan meid !

    BeantwoordenVerwijderen