Over mijHey! Mijn naam is Kiani, ik ben 16 jaar en ik woon in Blankenberge. Dat ligt in West-Vlaanderen, wat dus wil zeggen dat ik uit België ben. Ik ben erg vaak bezig met mode, make-up en alles wat daarmee temaken heeft. Daarom is deze blog dus de ideale uitlaatklep voor mij.

Ik heb twee jaar lang creatie en mode gevolgd op school. Daar heb ik erg veel geleerd over de laatste trends, ontwerpen etc. maar het bleek uiteindelijk toch niet de richting te zijn waar ik in verder wou gaan. Daarom ben ik sinds dit jaar veranderd naar de richting schoonheidsverzorging. Ik zou later namelijk graag schoonheidsspecialiste worden en ik ben graag bezig met make-up, nail art, verzorging en dat soort dingen.

Buiten dat heb ik natuurlijk nog meerdere hobby's, namelijk fitness, lopen, shoppen, lachen, weggaan met vriendinnen, lezen en uitgaan. Inderdaad, je kan er dus wel van uitgaan dat ik erg graag plezier maak!

Als je meer over mij wil weten kun je altijd een reactie achterlaten of een mailtje sturen naar mijn email die je kunt vinden bij contact.


Kusjes, Kiani xoxo

4 opmerkingen:

 1. Jij bent echt mooiii!
  Ik hou ook heel veel van mode en dat soort dingen. En ik houd ook niet zo van sport. Alleen streetdance. xxx ilja aka Wynter(virtual popstar)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je blog draait echt goed, ik hoop dat je lang niet stopt met bloggen en ga vooral zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben een tijdje niet actief geweest maar ben van plan de draad een van de komende dagen terug op te pikken!

   Verwijderen