Gratis Escada samples!


Dit hier gaat over mijn favoriete parfum merk, namelijk Escada. Ze hebben erg frisse, vrolijke geurtjes, en ik ben er gek op! Op de site kun je heel wat samples aanvragen, en dan krijg je die na een maandje bij jou thuis in de brievenbus, helemaal gratis en voor niks. Het enige wat je moet doen in je gegevens invullen, en aanduiden welke sample je wilt. Lees snel verder voor meer informatie!
Ik heb al vaak samples besteld, en die zijn allemaal goed aangekomen in mijn brievenbus. Welliswaar na heeel erg lang wachten, maar dat komt natuurlijk omdat ze van erg ver moeten komen. Het is 100% veilig en gratis, ze vallen je niet lastig, en jij krijgt gewoon je samples zonder enige verplichtingen.

De geurtjes die je momenteel kan bestellen zijn Cherry In The Air en twee versies van Especially Escada, namelijk eau de toilette en eau de parfum. Ik heb ze alledrie besteld, en ik kan niet wachten om ze uit te gaan testen. Je kan ze trouwens allemaal één keer bestellen, het is niet mogelijk om er bijvoorbeeld 100 te bestellen, helaas! Maar na een maandje kan je ze volgens mij gewoon nogmaals aanvragen, en dan leveren ze die weer.

Hou de site goed in de gaten, want er komen regelmatig nieuwe samples, en die kun je dan ook weer bestellen. Maar maak je geen zorgen, ik plaats meteen een blog als er een nieuwe op staat, zo blijf je zeker op de hoogte!

Klik hier om naar de site te gaan

15 opmerkingen:

 1. Stom, echt niet gratis!
  NIET doen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm, raar, ik kan de samples niet bestellen o.0?
  Btw wel leuk dat je allemaal berichten plaatst over samples and other free stuff D:!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vreemd... Ben je zeker dat je alles goed hebt ingevuld?

   Verwijderen
 3. Oh dat ga ik ook eens proberen, love to get some samples!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waar kan je dat doen?
  x Deentjegirl van vp : )

  BeantwoordenVerwijderen
 5. yeah ik ga meer bestellen, meer meeeeer meeeeeeeeeeer ;p testerbestelverslaafd straks heb ik me hele kamer vol ofzo moet ik zwemmen naar me bed door de samples.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vond ik maar zo veel samples, haha! Maar ik doe mijn best om er zo veel mogelijk te vinden.

   Verwijderen
 6. Ik kan ze ook niet krijgen :(
  Raar, ik heb al meerdere keren geprobeerd. Volwassen leeftijden en al, 't werkt niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik had dit een x besteld en is nooit aangekomen?

  BeantwoordenVerwijderen