10 vervelende beautyproblemen

Tumblr_li2ozsxzbf1qfullio1_500_large

We komen het allemaal wel eens tegen, en het is alles behalve een toffe belevenis. Ik heb een aantal veel voorkomende beauty troubles op een rijtje gezet. Kijk dus snel verder!1 - Niesen
Tumblr_mki9c6t1i71rjvwd7o1_500_large

Je mascara of eyeliner is na heel lang zwoegen perfect gelukt en moet nog net wat drogen, maar daar komt het. Je krijgt het gevoel dat je moet niezen. Soms lukt het nog om het net op tijd tegen te houden, maar meestal is dit niet het geval en nies je. Natuurlijk hangt je make-up nu weer overal, en mag je weer opnieuw beginnen...

2 - Verdwaalde mascara
67537197_large

Na een hele dag druk in de weer te zijn is het vanzelfsprekend dat je make-up niet meer perfect zit, maar waar ik me toch verschrikkelijk aan kan irriteren is als mijn mascara afgebrokkeld is en onder mijn ogen hangt. Wat nog zo veel irritanter is is dat je deze niet zomaar even weg kan vegen, anders krijg je strepen.

3 - Foundation vlekken
Img_1654_large

Thuis in de badkamerspiegel lijkt het alsof je foundation helemaal super zit en elk plekje mooi bedekt is, maar eens je buiten komt is niks minder waar. In de eerste weerspiegeling valt het meteen al op: je hebt een streep of je slaat oranje uit. En daar kan je niks meer aan doen...

4 - Losse velletjes


Iedereen herkent dit probleem vast wel, losse velletjes aan de rand van je nagels. Deze zijn super aantrekkelijk om aan te gaan frunniken en los te trekken, maar ze doen ook oh zo veel pijn! Beter blijf je hiervan gewoon van af, tenzij je houdt van een beetje pijn.

5 - Bad-hairdays
2609a096d1e411e1b31022000a1d03a8_7_large_large

Elk meisje heeft hier weleens last van. Sommige dagen wil je haar gewoon niet mee. Wat je dan ook probeert, niks lijkt te helpen en uiteindelijk eindig je met een saaie staart of knot op je hoofd.

6 - Poeder gezicht
Tumblr_mgptl9pmfl1qdziivo1_500_large

Je beseft het soms zelf niet, maar het gebeurd af en toe wel eens dat je iets te hevig met je poeder kwast aan de slag bent gegaan waardoor je eruit ziet als een taartje. HA-TE-LIJK!

7 - Verkeerd geëpileerd
Pincett_158498354_large

Epileren lijkt een makkie, maar het kan ook ernstig mislopen. Heb jij nog nooit meegemaakt dat je de verkeerde haartjes per ongeluk wegtrok waardoor heel je vorm verprutst is en ze niet meer gelijk zijn? Dan weet je vast wel hoe vervelend dit is. Het enige wat er dan nog opzit is geduldig afwachten tot het terug gegroeid is.

8 - Gefaalde zelfbruiner
Tumblr_mkihqlpyik1rnsa1qo1_500_large

Een mooi kleurtje is natuurlijk heel erg leuk, maar ook hierbij kan er heel wat fout gaan. Sommige zelfbruiners werken gewoon niet bij jou huid waardoor je vlekken krijgt of oranje wordt. Wat ook heel erg irritant is, is als je je handen niet goed gewassen hebt waardoor ze helemaal onder de vlekken staan. Kijk dus goed uit met zelfbruiner en smeer niet meteen over heel je lichaam. Beter probeer je eerst en onopvallende plek.

9 - Nepwimpers die maar niet willen
Tumblr_mk2mbcjm381rueqolo1_500_large

Als je nepwimpers goed zitten is het heel erg mooi, maar soms lukt dit gewoon niet. Ik heb al vaak staan vloeken voor de spiegel omdat ze maar niet goed wouden blijven kleven, en ik ben vast niet de enige die dit regelmatig voorheeft. Het is nu eenmaal niet gemakkelijk, maar oefening baart kunst!

10 - Klonters
Tumblr_m1g6hmj0551qfribao1_500_large

Je look is bijna af, alleen nog wat mascara opbrengen. Jammergenoeg denkt die daar anders over. Laten we lekker even gaan klonteren! Succes om dat terug in orde te krijgen...18 opmerkingen:

 1. Van die mascara dingen heb ik vreselijk veel last omg. :c

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat eerste heb ik altyd .

  SuikerSpin x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik nies echt zelden, alleen als is mijn make-up net gedaan heb, haha!

   Verwijderen
 3. Ik moet regelatig niezen net nadat ik mijn mascara op heb gedaan, echt irritant T_T

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mja van die foundationvlekken heb ik ook wel eens. dan zit ik op de fiets zegt me zusje ineens "onderaan je wang ben je oranje"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn beste vriendin heeft dat vaak, dan moet ik het steeds proberen wegvegen voor der, maar dat lukt niet haha

   Verwijderen
 5. Leuk artikel, ik heb altijd losse velletjes, ik kan er gewoon niet vanaf blijven grr! En bedankt voor het volgen, ik volg jou nu ook :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik herken je probleem volledig! Dankjewel trouwens om terug te volgen (: xx

   Verwijderen
 6. Ik kan me volledig vinden in jouw beautyirritaties. Vooral die velletjes aan je nagelriemen en de klonterende mascara. VRE-SE-LIJK!
  ps: bedankt om me te volgen, ik volg je nu ook op bloglovin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, echt verschrikkelijk! Dankjewel, super leuke blog trouwens!

   Verwijderen
 7. Ik kan me in heel veel dingen vinden. Zoals velletjes en vooral de verdwaalde mascara. Heb ik trouwens ook met oogpotlood, dan doe ik wat op en een half uurtje later zit alles onder me ogen. Vreselijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als ik mascara wil aanbrengen, begin in automatisch te wenen O.O
  Zo iritant hé.
  Super leuke blog <3

  BeantwoordenVerwijderen