6 thing guys hate

532058_532559930115724_2102935180_n_large

Dat mannen en vrouwen heel erg verschillen op gebied van mode is een algemeen bekend feit. Sommige trends kunnen mannen gewoon maar niet begrijpen, hoe vervelend dat soms ook is. Ik heb een aantal van de meest voorkomende 'hates' van de boys op een rijtje gezet.

Tumblr_m56osdhhkf1rokuyro1_500_large

1. Schoudervullingen
Dit heeft eerder met hun instinct te maken: zij willen diegene zijn met de breedste schouders in een relatie.

Tumblr_mjnln5ledz1rm66sdo1_500_large

2. Maxi jurken en rokken
Het enige wat ze tegen de lengte hebben: ze kunnen onze benen niet zien en het oog wil ook wat.

Tumblr_m70qv7ib6q1ry256ko1_500_large

3. Creepers
Niet elke vrouw is er fan van, maar mannen die hier fan van zijn kom je nog veel minder tegen. Je kan zeggen dat ze de look niet begrijpen, maar ze doen inderdaad niets voor je figuur en ze zien er soms nogal lomp uit. Daarbij zien ze je ook gewoon in sexy schoenen zoals pumps. Ach ja, we kunnen ze niks kwalijk nemen!


1451583_lll_large

4. Jumpsuits
"Een jumpsuit is zo'n typisch kledingstuk ontworpen door een vrouw om andere vrouwen minder mooi of elegant te maken. Ik snap niet waarom jullie ze dragen, ze doen niets voor het lichaam. In het beste geval zie je eruit als een kleuter, in het slechtste geval als mijn moeder in de seventies." deze mening van een man vond ik op het internet. Zegt genoeg, is het niet?

Rdkavaj2_124266541_large

5. Harembroeken
Ik ben er ook geen fan van. Ze zijn groot, best lomp en doen niets voor het figuur van een vrouw. Ik draag ze eigenlijk alleen om te slapen. Ze zijn wél iets eleganter dan een trainingsbroek, maar toch zien mannen hun vrouwen er niet graag in rondlopen. Eén tip: draag ze nooit op een date.


Tumblr_ltch0be0xi1qch1nmo1_500_large

6. Uggs
Nu de winter gedaan is zullen de mannen best blij zijn dat we niet meer in die 'lompe olifantenschoenen' rondlopen. Ze vinden het net alsof je je pantoffels nog aan hebt en zijn er gewoon niet voor te vinden. Ach, ze zullen het nooit begrijpen.


8 opmerkingen:

 1. Hmmm.. Ik ben het niet echt eens met deze punten. Sowieso moet je niet alle mannen over 1 lijn scheren

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is wel waar, maar bij vele mannen zijn dit wel veel voorkomende hates...

   Verwijderen
 2. Leuk artikel. In de meeste van deze puntjes kan ik mezelf ook wel ergens terugvinden gewoon omdat het zo logisch klinkt. Maar toch even om moeilijk te doen: veel van mijn mannelijke vrienden vinden de harembroeken en jumpsuits net gewéldig... Tenminste, als het niet als een patattenzak rond je lijf hangt, maar het je lichaam werkelijk flatteert - wat jammer genoeg niet altijd voorkomt met deze items. En voor de rest denk ik dat the key word is: draag wat je zelf mooi vind in plaats van klakkeloos de mode over te nemen. Als jij je er goed in voelt, straal je dat uit en ben je zowiso een pak aantrekkelijker (voor anderen)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Exactly! Wat maakt het uit wat de mannen vinden? Zolang wij het maar mooi vinden!

   Verwijderen
 3. Ik ben het wel eens met de meeste punten, maar schoudervulling kan bij sommigen wel mooi staan en de lange maxi-jurken en rokken ook, hangt echt van de persoon af wie het draagt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met die maxi jurken en rokken stellen ze zich dan wel aan, als je er niet blij van word kijk naar een ander :p Tenzij het je boyfriend is natuurlijk, en dat van die uggs snap ik helemaal, zijn lelijke lompe dingen vind ik. Die creepers vind ik dan mooier haha

  BeantwoordenVerwijderen