Ready for spring!

Als ik zeg dat ik niet meer kan wachten tot de lente echt van start gaat, kan ik er vast wel van uitgaan dat dit voor jullie ook telt. De winter met al zijn sneeuw heeft nu wel lang genoeg geduurd, nu is het hoog tijd voor de lente om van zich te laten horen (of moet ik zeggen voelen?). Laat dat zonnetje maar komen!

Tumblr_mkl7gctl601s9smifo1_500_large


Ik ben geen mens voor dit soort weer. Geef mij maar een warmer klimaat: lekker naar het strand met vriendinnen, bikini's, shortjes, cocktails en ZON! Iets wat we de laatste maanden niet vaak gezien hebben, en al zeker niet veel van gemerkt hebben. Maar nu ben ik er klaar mee. Helemaal klaar. Tijd voor de lente dus.

Overlaatst ben ik alvast inkopen gaan doen voor deze lente. Leuke frisse lakjes, fleurige make-up en veel, hééél veel kleren! Nu nog juist afwachten tot het weer wat beter wordt, zodat ik mijn winterjas ein-de-lijk weer aan de kant kan leggen en mijn nieuwe kleren showen.


En hoe zit het bij jou? Ben jij nou meer te vinden voor de lente en zomer, of heb je liever wat kouder weer? Laat het weten in je reactie!

10 opmerkingen:

 1. Ik hou ook totaal niet van de winter, sneeuw, etc. Geef mij mij de zomer maar EHEH.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind een weekje een ander land zoals Frankrijk skiën wel leuk, dat is een van de dingen die ik heel graag doe. Maar dan ook wel gewoon 1x per jaar snap je? En niet in Nederland, daar moet altijd de zon schijnen omg. Hoef je ook nooit met sneeuw naar school te fietsen, dat is echt klote, ik val altijd van m'n fiets af, AHAHA omg.

   Verwijderen
  2. Hmm, zelfs daar ben ik niet voor te vinden! Ben nog nooit geweest gaan skiën, spreekt mij gewoon niet aan haha. Ooooh zo hatelijk als het gesneeuwd heeft en je moet met je fiets ergens heen!

   Verwijderen
 2. Ik zowel een wintermens als zomermens, ik vind schaatsen en sneeuw heel leuk maar lekker bootjevaren en zwemmen met het zonnetje erbij is minstens net zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben toch niet zo te vinden voor de sneeuw, heb er te veel gezien dit jaar!

   Verwijderen
 3. Zomer, sowieso, ik houd niet van kou

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zomer, Echt ik hou ook niet van de winter ;c

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kledij is ook gewoon veel leuker in de zomer vind ik!

   Verwijderen