Hoe zie je er geweldig uit in bikini?

Large
Het bikini seizoen sluipt stilletjes aan dichter en dichterbij, en dat wil zeggen dat we onze bikini's weer uit de kast mogen halen. Veel meiden worden erg onzeker als ze in bikini lopen omdat ze denken dat ze er niet mooi uitzien. Hier heb je wat tips om zelfverzekerder in je bikini te kunnen rondlopen!


• Koop een bikini die je écht past. Ookal is het nog zo'n mooie bikini, als hij 10 maten te groot of te klein is voel je je erg zowiezo niet gemakkelijk in, en dan ga je dat ook uitstralen.

• Koop desnoods een bijpassende zwemshort. Als je het vervelend vind om zo'n groot deel van je lichaam te laten zien kun je die aandoen. Belangrijk is wel dat je die niet té lang aan houdt, want dan bruinen je bovenbenen niet, en dat is natuurlijk ook geen zicht!

• Trek regelmatig een andere bikini aan, zo voorkom je dat je bikinibandjes er overduidelijk in staan. Zo kun je om de dag wisselen.

• Doe je haar in een knotje of hoge staart zodat je nek en bovenrug ook kunnen bruinen.

• Trek een mooie zomerse ketting aan! Dat staat erg mooi bij een bikini.

• Zorg ervoor dat je er niet TE goedkoop uitziet, en bikini bedekt al niet veel, als je dan nog een badpak met extra diepe uitsnijding neemt zie je er al gauw goedkoop uit.

6 opmerkingen:

 1. Ik kan niet wachten om weer in een bikini op het strand te liggen! Wisselen van bikini is ook erg belangrijk zoals jij al zei :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook niet, het wordt dringend tijd dat het weer zomer is!

   Verwijderen
 2. Dit zijn tips om te bruinen, heb je er geen om zelfverzekerd te zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je wil kan ik daar ook wel een artikel over schrijven :)

   Verwijderen