Take care of your curls!

Tumblr_lwml17gpli1qzprmqo1_500_large
De meerderheid van de wereldbevolking heeft stijl haar, maar er zijn ook veel meiden met krullen! Deze worden helaas heel vaak vergeten bij de tutorials. Daarom heb ik wat leuke tips en tricks verzameld voor de krullebollen onder ons.


Hét geheim achter de mooie krullen, is water en schuim. Als je 's ochtends opstaat staan je krullen vaak alle kanten uit en pluizen ze enorm. De oplossing is om je haar nat te maken en er product op te doen voor krullen. Ikzelf gebruik meestal schuim en gel spray.



Gel spray is een zeer handig product. Het maakt je haar niet hard waardoor het handiger is dan haarlak, en het is niet zichtbaar als je het op je haar spuit. Met vele andere producten om je krullen in model te brengen krijg je snel de indruk dat je haar de hele dag nat lijkt, maar met gel spray heb je daar geen last van. Ikzelf gebruik Studio GoCreate van L'Oreal Paris. Deze heb ik in Strong en Extra Strong, hangt af waarvoor ik het gebruik.



De onderste laag krullen zijn meestal de mooiste, omdat de laag die erboven valt vaak stijl valt en kroest. Daarom moet je een scheiding maken van oor tot oor en het bovenste haar kun je in een losse knot doen. Dit is een handig kapsel als je geen tijd hebt om je haar nat te maken en product te gebruiken. Omdat je krullen misschien wat zullen pluizen kun je het best anti frizz product op je haar smeren of met gelspray/haarlak een beschermingslaag leggen.

Als je krullen hebt is het altijd mooi om een paar fijne onopvallende vlechtjes in je haar te doen. Die ogen zeer schattig, en geven een simpel kapsel toch een leuk extraatje.

Good luck with it!

9 opmerkingen:

  1. Zeer handige tips, dankjewel! Ik probeer dat kapsel met het knotje morgen eens uit

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaloers op krullen ben ik! Had ik ze maar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Handige tips en leuke blog heb je, ik volg je nu via bloglovin'.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wou dat ik mooie krullen had zoals het meisje op de foto met de strik in haar haar. Jaloers! Haha, maar zo gaat het altijd he: meisjes met stijl haar willen krullen, en omgekeerd ook

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad, ik had ook liever stijl haar terwijl ik krullen heb haha

      Verwijderen
  5. Ik heb zelf ook krullen en ik hou echt van m'n haar.
    Ik ga altijd douchen, doe dan mousse in m'n haar en fohn het dan. Werkt perfect! En als het heel zacht regent en ik loop daar in krijg ik vaak nog meer krullen.
    Dat had ik laatst ook met uitgaan: ik was een paar keer buiten voor mensen die weggingen en toen stond ik op een gegeven moment in de wc en zag ik hoeveel krullen ik erbij had gekregen, echt mooi vond ik het, al zeg ik het zelf.

    BeantwoordenVerwijderen