How are things going?

Hoi iedereen! Ik schrijf even een blog die totaal NIKS met beauty en fashion temaken heeft, gewoon omdat ik jullie heel wat te melden heb. Ik ben lange tijd afwezig geweest, ik weet het... Maar er is zo veel gebeurd de laatste weken dat ik geen tijd vond om te bloggen. Maar aangezien er dus veel gebeurd is heb ik ook erg veel te vertellen aan jullie! Hoe gaat het dus nog met mij? Lees snel verder!Herinneren jullie je mijn laatste blog nog? Ja, die over de nike air max schoenen. Nou, guess what; ik heb ze uiteindelijk toch gekocht! Of beter gezegd gekregen van mijn ouders voor mijn verjaardag. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad, ze lopen zo lekker! Dus als je twijfelt om ze te kopen zeg ik je één iets: gewoon doen.

Ik ben ook een jaartje ouder geworden op 17 juli, ein-de-lijk zestien jaar! Eerst had ik grootse plannen om uit te gaan maar uiteindelijk heb ik toch maar beslist om het rustig te houden. Ik heb met mijn vriendje (jaja, ik heb een vriendje!) en nog een aantal vrienden een bbq gehouden, het was echt super gezellig! We hadden ook erg veel geluk met het weer, het was ontzettend warm. This is what I call summer!


Als ik zeg zomer, dan denk je toch meteen aan feestjes en festivals? Bij mij is dat nogtans het geval! Ik ben heel wat feestjes langs geweest met mijn beste vriendinnen. Op de foto hierboven waren we op beachland. BEST. WEEKEND. EVER!

Sinds eind juni heb ik een vriendje, Aaron, en het is zo'n schatje! Hij maakt me echt gelukkig, bij hem voel ik me écht goed. We kunnen alles doen en zeggen tegen elkaar zonder ons te moeten schamen. Wat heb je nog meer nodig dan dat?

Ik heb ook weer heel wat geld uitgegeven, onder andere aan mijn nieuw schatje: mijn Iphone 4. Ik wou er al een lange tijd een kopen maar twijfelde steeds aangezien het veel geld kost. Maar toen ik overlaatst voorbij de winkel liep zag ik dat ze erg in promotie stonden. Ik moest hem meteen hebben! Ik heb de blogger app gedownload dus nu kan ik ook bloggen als ik wat minder tijd heb. Soooo guess I'm back en ik heb grootse plannen met mijn blog, dus hou het zeker in de gaten!

Maar genoeg over mij. Hoe gaat het nog met jullie?

9 opmerkingen:

 1. Eindelijk, je bent terug! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk dat je weer terug bent! Uhm, ja hoe het met mij gaat, mijn blog wordt steeds bekender, ik ben bedrijven aan het benaderen, ik heb een facebookpagina, vernieuwde lay out en ben van plan binnenkort een weggeefactie te houden :D

  Btw, in die eerste foto lijk je een beetje op Kaya Scodelario xd

  http://beautyblogbudget.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw, je nieuwe lay-out is echt heel erg mooi! Ik zal je blog in de gaten houden want ik wil zeker meedoen aan je weggeefactie :D

   Verwijderen
 3. Jippie! Ik keek nog elke dag op je blog of je een nieuw artikel had... En toen keek ik vandaag en BOEM 2 artikels! (gisteren had ik geen tijd)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk wat je allemaal hebt gedaan! Leuk om je weer te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. klinkt als het gaat super goed, wat heerlijk! een partner waarbij je jezelf kan zijn en je niet hoeft te schamen is een perfect match.

  BeantwoordenVerwijderen