Must have basics: shoes

Deel twee van de must haves, schoenen! Hoe meer je er hebt, hoe beter natuurlijk. Maar welke stuks moet je als meisje écht in je stash hebben staan? Daarover zijn de meningen natuurlijk verschillend, maar als je het mij vraagt zijn dit tochwel dé must have basics.



Tumblr_m38hlgkqsp1qejm4fo1_500_large
Een mooi paar ballerina's die je goed past mag zeker niet in je schoenenstash ontbreken. Hoe meer je er hebt hoe beter natuurlijk, maar ik vind dat je er toch op zijn minst een paar moet hebben. Sommige outfits vragen soms gewoon om ballerina's en wat als je die dan niet hebt?

Large
Simpele pumps, niet te hoog en zeker niet te laag. Ik vind dat je dat toch zeker moet hebben. Als je er meer koopt dan kun je er ook nog kopen die iets specialer zijn en bijvoorbeeld heel erg laag zijn, maar simpele pumps die niet te hoog zijn vind ik toch wel een must.

Large
Nou ja, vans zijn niet echt een MUST have, maar ze zijn wel erg leuk om te hebben. Zelf heb ik ze in drie verschillende kleuren en ik ben er echt helemaal gek van. Ze zitten gewoon zo gemakkelijk en ze zien er ook nog eens super leuk uit.

Large
Net zoals bij vans vind ik het ook altijd erg handig om all stars in mijn verzameling te hebben. Deze zitten erg goed en passen zowat bij alles wat je kan bedenken. Het leuke is dat je ze net zoals bij vans in heel wat verschillende kleurtjes hebt. Voor elk wat wils dus.

.
Een leuk paar laarsjes kan ook altijd van pas komen. Ze zijn lekker warm en zien er gewoon erg leuk uit! De lengte doet er niet echt toe, al ben ik het meest te vinden voor enkellaarsjes. Maar een langer paar kan natuurlijk ook altijd leuk zijn.

Large
Sandalen zijn ideaal het ideale schoeisel voor de zomer. Natuurlijk niet de ouderwetse met plakkers, maar de fashionable versies. De laatste tijd zijn er heel wat leuke modelletjes te spotten in zowat elke winkel, dus als je er nog geen hebt is het het moment om op zoek te gaan!


Welke schoenen vinden jullie een absolute must have? Laat het weten in je reactie!

4 opmerkingen:

  1. Ja, makkelijke gympies zijn wel erg fijn. Ook laarsjes zijn leuk, en die kan je ook echt overal bij aan, bij jurkjes, rokjes, broeken.. Leuk artikel!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nice! :) Ik heb ook nog UGGs in mijn verzameling. Zo slecht voor de stand van je voeten, maar zooo warm. Ik heb gewoon warme voeten nodig in de winter, haha.
    PS. Ik ga je blog volgen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb er ook twee paar, die zitten gewoon zo lekker! Net alsof je in je pantoffels rondloopt haha :D

      Verwijderen