Beyoncé as Mrs Carter in H&M!


Beyoncé ziet er altijd super uit en heeft ook altijd de perfecte looks, daarom was ik dus ook meteen ondersteboven toen ik zag dat ze een collectie heeft bij de H&M. Deze collectie is vanaf vandaag te verkrijgen, maar voor wie niet meteen naar de H&M kan heb ik hier al een voorproefje. Zo kunnen de nieuwsgierigen toch ook iets zien!

Er zijn drie erg leuke bikini's te verkrijgen en ikzelf zou niet weten welke ik moet kiezen. Ik ga dus binnenkort een kijkje nemen welke mij het beste staat, maar ik ben zeker dat minimum een van deze beauty's de mijne wordt! De fringe bikini is helemaal in deze zomer, dus ik vind het super dat deze ook te verkrijgen is.

Heb jij al bikini's genoeg? Geen nood! De collectie bevat ook zes leuke kledingstukken voor de zomer. Ik vind deze ook stuk voor stuk super. Vooral van de leuke opvallende prints ben ik fan! Het shortje wil ik zeker eens aantrekken want ik vraag me af of ik er ook zo goed mee zou staan als Beyoncé. Het lijkt mij op de bovenste foto namelijk veel korter dan op de onderste. Ik laat het jullie nog weten!

beyonce-hm-campagne-4


De collectie is niet super groot, maar hij mag er zeker wezen! Ik vind het erg leuke items en het liefst wil ik ze nu allemaal al in mijn bezit hebben. Nog juist wachten op de zomer dan wel, want nu is het nog iets te koud. Welke items vind jij het leukst?
10 opmerkingen:

 1. Ik wil dat broekje ook even passen hoor! Kijken of het leuk is. Binnenkort even naar Arnhem dan maar. (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij Beyoncé staat het echt goed, maar als ik het aandoe gaat het er vast echt helemaal anders uitzien...

   Verwijderen
 2. Ik vind ze allemaal spuuglelijk omg ,dat mens heeft geen smaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had iets meer verwacht van de collectie maar vind het als nog mooi. Beyonce blijft een top wijf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de fringe bikini en de maxidress erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De kleding is niks voor mij maar wat een prachtige foto's van beyonce!

  BeantwoordenVerwijderen