Must have basics: clothes!

Large

Er zijn een aantal spullen die ieder meisje hoe dan ook in haar kledingkast moet hebben. Het zijn simpele basis items, maar toch zijn ze onmisbaar. Dit keer zal ik het hebben over kledingstukken. Het hoeft trouwens nieteens veel te kosten, meestal vind je deze spullen gewoon in de H&M. Wat zijn die spullen dan precies? Voor wie zich dat afvraagt heb ik het allemaal even op een rijtje gezet.

Tumblr_mkr45hkpml1s1ktrdo1_500_large
Een absolute basic in mijn ogen zijn de simpele aansluitende topjes in één kleur. Je kunt deze in zowat elke kleur vinden in de H&M voor iets van 5 euro. Je hebt deze ook met leuke opschriften. Deze tops vind ik ook gewoon super handig om onder een doorschijnend bloesje of een vestje te dragen.


Een mooie skinny jeans die je echt perfect past mag ook zeker niet ontbreken in je kledingkast. Wat je zéker in huis moet halen als je dat nog niet hebt is een simpele blauwe jeans, maar opvallende kleurtjes zijn ook altijd leuk.

Tumblr_mcjtqz8es31rgaiapo1_500_large
Nu de zomer stilletjes aan dichterbij komt is het ookwel een must om leuke hotpants ofwel shortjes te hebben. Hoe origineler het patroontje hoe beter en als je het mij vraagt kun je er hiervan nooit genoeg hebben!

Large
Een tijdloze basic is de little black dress. Je kan hem combineren met zowat alles en je kan er een classy look mee maken, maar ook een stoere rock chick look. Alles hangt af van de accessoires die je hierbij combineerd.

Tumblr_mgdt3zqweb1qjy5heo1_500_large
Blazers heb je in heel wat kleuren, en welke je uitkiest maakt niet veel uit. Zolang je er maar eentje in je kast hebt hangen! Ikzelf ben het meest fan van de marineblauwe of roze blazers, maar eigenlijk zijn alle kleurtjes gewoon leuk, zolang je ze maar mooi combineerd.

Large
Leggings zijn de laatste tijd weer helemaal hip en ikzelf kan er ook geen genoeg van krijgen. Ze accentueren je vrouwelijke rondingen en zitten super gemakkelijk. Als je niet zo van opvallen houdt kun je een simpel zwart exemplaar aanschaffen, maar het is ook altijd leuk om een opvallend patroontje uit te kiezen. Alles kan! TIP: wetlook leggings.

Tumblr_ljb3gczcgr1qfcyo3o1_500_large
Last but not least: de leren jack. Het is een leuk vestje en het heeft een extraatje aan elke outfit. Ze maken alles meteen wat ruiger en zijn er in heel wat kleuren en soorten. Zeker aanschaffen dus als je dat nog niet gedaan hebt!

10 opmerkingen:

  1. Zwarte topjes, een zwarte legging, een het zwarte 5 euro rokje van de h&m zijn wat mij betreft echt musthaves! Blazers zijn inderdaad ook handig :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad, ik heb ze ook allemaal in huis van de H&M in heel wat kleurtjes. Super handig!

      Verwijderen
  2. Blazers staan me helaas niet, en ik heb het niet zo van jurkjes, maar de rest heb ik allemaal <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heb overal wel iets van in de kast hangen, idd items die je niet kunt missen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb alles in mijn kast hangen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leggings zonder er iets boven, is echt geen aanrader! Bij ons op school wordt je hierbij direct uitgelachen! (Ikzelf stoor mij er niet aan dat mensen dat dragen, maar ik zou het zelf niet doen...)
    Maar weet je misschien waar je zo'n leuke little black dress of leren jack kunt halen? Ik zou normaal al lang een leren jack in huis gehaald hebben, maar iedereen heeft bijna hetzelfde ontwerp -> van de JBC. Ze zijn mooi, maar iedereen draagt hetzelfde dus dat is dan ook niet meer leuk.
    Als je een leuke winkel weet in de regio Roeselare...dat zou leuk zijn! x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij ons op school draagt iedereen ze, hier kan het gewoon hoor. Roeselare is niet zo ver van Brugge, dus misschien kun je eens naar daar gaan want in de Zara hebben ze leuke leren vestjes! Een little black dress kan je denk ik wel vinden bij H&M. :)

      Verwijderen
  6. Die shortjes en leggings zijn echt super gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen