Even een update!


Waarschijnlijk hebben jullie er wel al op gelet, ik ben al een lange tijd onactief geweest. Sorry daarvoor! Ik heb het de laatste tijd gewoon heel erg druk met school en examens. Maar voor de duidelijkheid, ik stop zeker niet met bloggen, het was gewoon even een onaangekondigde break... 


Ik zal tot maandag 24 juni amper bloggen, maar daarna ben ik weer helemaal terug want dan zijn mijn examens namelijk gedaan en begint de vakantie ein-de-lijk voor mij, yay! Maar tot die tijd zal ik dus niet vaak iets kunnen online zetten. Af en toe post ik wel nog eens iets (wat dacht je van elke zaterdag en zondag?) om jullie niet te hard teleur te stellen, maar om elke dag een blog te posten heb ik echt geen tijd nu. Sorry girlsss!

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik nog eens iets post, aangezien het moeilijk bij te houden is met mijn onregelmatig gedoe? Volg mij dan op bloglovin, zo blijf je op de hoogte! Klik dus op de banner hiernaast om mij te volgen..

Liefs, Kiani

10 opmerkingen:

 1. Succes met je examens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes!

  Ik keek btw nog steeds elke dag op je blog en ik vond het wel heel jammer dat je zo onactief was geweest. Maar nu snap ik het. c;

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met je examens! Ik heb ze ook aan mijn been, jammer! Maar we komen er wel door, zo lang is het niet meer hé voor de vakantie der eindelijk is! Ik sta al klaar voor je come-back ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, jij ook succes! Ik ben er de 24ste vanaf, yay! :D

   Verwijderen
 4. Just like me! 'k Ben er de 24ste ook vanaf... Voor mij nog een laaaaaaaaaaaange tijd! Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog even op onze tanden bijten en dan hebben we vakantie! Dankjewel, jij ook!

   Verwijderen
 5. Succes meid, hopelijk slaag je!

  BeantwoordenVerwijderen